Tüm hakkı saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

30 Mart 2013 Cumartesi

İki Teşekkür ve Avantajlı Alış Verişin Adresi

| | 4 yorum
Blog yazmaya 2010 Haziran ayında başladım. Hiç hazırlıksız, düşünmeden, pat diye daldım bu dünyaya. Nasıl fotoğraf çekilir, nasıl yazı yazılır, nelerden bahsedilir hiç bilmeden.
Zaman zaman canımı sıkan şeyler oldu, keşke hiç blog işine el atmasaydım dediğim günlerde. O zamanlar ara verdim, yazmadım ve kendimi dinledim. Ne kadar uzak kalsamda buradan, kopamadım. Hep daha büyük bir özlemle geri geldim ve o zaman anladım bırakmanın imkansız olduğunu.
Dostlar edindim, bir çok insan tanıdım. Yüz yüze görüştüğüm, telefonla konuştuğum dostlarım oldu. Hiç bilmediğim lezzetler gördüm, denedim, tattım. Kıskançlıklar gördüm, gereksiz hırslar ve hatta hırsızlıklar. Bu apayrı bir dünyaydı, şaşırdım. Uzak tutmaya çalıştım kendimi olumsuzluklardan ve büyük oranda başardım. Ama hiç bir zaman olumsuzluklar benim blog yazmaktan aldığım keyfe keder düşürmedi. Çünkü ben sevdiğim için yazıyordum ve yazdıkça mutlu oluyordum.
Yazdıkça, okudukça ve tanıdıkça mutlu olduğum insanlar vardı. O güzel insanlardan biri de  umutsepetim blogunun cici yazarı Zeliha. Kendisiyle yüz yüze görüşme fırsatımız olmadı ama telefonla bol bol gevezelik yapıyoruz :) Öncelikli teşekkürüm ona. İnsan ve Hayat dergisinde tarifinin çıkacağını söylediğinde mutlu olmuştum ve içtenlikle tebrik ettim kendisini ve eğer bulabilirsem dergiyi edineceğimi söyledim. O da sağolsun bana tarif yayınlanır yayınlanmaz göndereceğini söyledi; tabiki çok sevindim.

Geçenlerde iş yerime gelen paketle hem şaşırdım hemde çok mutlu oldum. Zelihacığım bana derginin yanı sıra kitaplar ve çok cici hediyeler göndermişti. Çocuklar gibi açtım paketi ve çok duygulandım. İnce düşünceli arkadaşım, bana çok işime yarayacak hediyeler göndermişti. Eve gelir gelmez arayıp teşekkür ettim kendisine ve ayrıca buradan paylaşmayı da bir borç bildim. Çok teşekkür ederim Zeliham, iyi ki varsın!

İkinci teşekkürüm ise Değmesin Yağlı Boya blogunun marifetli sahibesine. Blogumun bu cici headerını kendisi tasarladı. Bir kaç zaman önce blogunda blogger arkadaşlara bir hediye karşılığı tasarladığı headerları hediye etmek istediğini yazmış, bende beğendiğim bu headera talip olmuştum. Sanki bunu benim için tasarlamıştı o derece beğenmiştim. Eğer sizde şablonunuzdan sıkıldıysanız, yeni blog sahibiyseniz mutlaka kendisiyle irtibata geçin derim. Arkadaşımızın tasarladığı birbirinden güzel blogları görmek isterseniz, blogunu buradan ziyaret edin.

Avantajlı alış verişin adresi dedim değil mi? Hani nerede diyorsunuz biliyorum :) İnternetten alış verişi sadece elektronikler için kullanıyorduk eşimle. Yaşadığımız şehir değişip, aradığınız birçok şeyi bulamayınca artık  giyim, kozmetik, temizlik malzemeleri ve daha bir çok şey için interneti kullanır olduk. Fiyatların mağaza fiyatlarına göre daha ucuz oluşu, aldıklarımızın kapımıza kadar gelmesi, indirim kampanyaları bizi cezbeden şeyler oldu. Artık büyük şehirde bile yaşasam internetten alış veriş yapmayı bırakmayacağımı biliyorum. Peki size internetten alış verişte her zaman indirim sağlayacak bir site var desem?

http://www.kuponsihirbazi.com/ sitesi indirimler ve kargo bedava fırsatlarıyla sizi cezbedecek. Yapmanız gereken istediğiniz indirim fırsatında ki kupon kodunu göstere tıklamak, ardından çıkan kodu alış verişinizde kullanmak. Bu kadar basit. İsterseniz kupon alarmına üye olup, hiç bir fırsatı kaçırmayın derim ben.
Alış veriş yapmadan önce www.kuponsihirbazi.com sitesini ziyeret etmeden geçmeyin.


4 yorum:

  1. Sevgili Adaşım
    hiç görmesek, seslerimizi duymasak da bir süre sonra insan kiminle daha yakın olacağını anlayabiliyor....
    Bu yüzden kimi arkadaşlarımız daha bir özel olabiliyor bizim için:)))
    Zeliha'yı , yazdıklarını ve paylaşımlarını bende çok seviyorum.

    Kitaplarını keyifle okumanı dilerim canım, iyi haftasonları , sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Header çok cici olmuş ya hu, bayıldımmm :) Böyle ferah, nefis bir görüntüsü var bloğunun...

    YanıtlaSil
  3. Canım,canım,canımmmm:)
    Seni tanımış olmak büyük mutluluk.
    Blogun yeni hali çok cici,çok hoş olmuş.
    Hayırlı olsun,nice nice güzel paylaşımların olsun inşAllah..
    Muhabbetle:)

    YanıtlaSil
  4. Nazlımmmmmm öperim seni....

    YanıtlaSil

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance