Tüm hakkı saklıdır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Ankaralı Blog Yazarları ve İnstagram Kullanıcıları Buluşması

| | 9 yorum

Uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba.

Senelerce hicbir bulusmanin duzenlenmedigi illerde yasayip Ankaraya gelince e artik bizde bulusalim dedigim, tatli mi tatli gisitasarim ve butikrabia ile son şeklini verdigimiz bulusmamizi 22 eylul pazar gunu gerceklestiriyoruz. Cok guzel bir mekanda cok guzel insanlarla cok guzel bir bulusma yapacagiz insallah. Katilmak isteyen tum blog yazari ve instagram kullanicisi arkadaslarimizi dort gozle bekliyoruz :) Hazirliklarin yapilmasi acisindan katilim durumlarinizi ya yemekcininmekani@hotmail adresine mail atarak ya da bu postun altına yorum birakarak bildirebilirsiniz.

Hepinizi bekliyoruz :)


9 yorum:

  1. Nazlı'm eminim harika bir buluşma olur herkese gönül dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya Abla çok teşekkür ederim. İnşallah güzel bir buluşma olacak :)

      Sil
  2. Sevgili arkadaşım inşallah bende katılmak, sizlerle yakından tanışmak fırsatı bulurum. Gelmeye çalışacağım. bu güzel organizasyonu düşündüğünüz için çok teşekkürler. Görüşmek üzere sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükran Hanım çok mutlu oldum :) İnşallah o gün buluşup tanışmak fırsatımız olur. Görüşmek üzere...

      Sil
  3. Nazlı hanımcığım Bazı bloggerlerle konuştum kafalarında bazı sorular var. Daha net detaylardan bahsederseniz katılım çoğalabilir.Ben katılmayı düşünüyorum kısmet olursa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar... Bana ulaşan soru olmadı hiç. Olduğu zaman seve seve yanıtlarım. Kafanıza ne gibi birşeyler takıldıysa sorarsanız her konuya açıklık getirebilirim. İlginiz için çok teşekkür ederim. Sponsorlarımız net sayı ve isim istediği için eksik kısımları ne kadar çabuk aydınlatırsak o kadar güzel olur :)
      Görüşmek üzere..

      Sil
  4. Umarim geckalmamisimdir, ben de katilip, tanismayi arzu ederim.

    YanıtlaSil

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance